Costas General Building Kft

Tetőfedés, tetőjavítás, szigetelés, dryvitozás
és egyéb építőipari munkák cégeknek, magánszemélyeknek.
Külső hőszigetelés, dryvitozás
Külső hőszigetelés, dryvitozás

Homlokzat szigetelés:

Az épületek hőszigetelése az 1970–80-as években kapott igazán nagy figyelmet, és terjedt el az egész világon, aminek kiváltó oka az 1973-as olajválság volt. A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással emelkedjék az épület komfortfokozata, és egyben csökkenjen az épület energiafelhasználása.

Az egyre növekedő energiaárak, valamint a föld fosszilis energiahordozó-készletének kimerülése miatt ma már nem kérdés az épületek hőszigetelésének létjogosultsága. Az ügy fontosságát igazolják bizonyos európai uniós irányelvekben szereplő útmutatások, valamint az új építésű házakra vonatkozó hazai jogszabályi előírások is. A ház hőszigetelésével nagy mértékben hozzájárulhatunk környezetünk szennyezésének csökkentéséhez.

A hőszigetelés általános értelemben két eltérő hőmérsékletű tér (például a kültér és az épületbelső) között fellépő hőátadás gátlása, jellemzően nagy hőellenállással rendelkező szerkezettel. Tehát például hazánk klimatikus körülményei között télen a kinti hideg beáramlásának, illetve a beltéri meleg kiáramlásának akadályozása, azaz a fűtött helyiségek hőveszteségének csökkentése.

 A hőszigetelő rendszer tartozékai:

Ragasztók – polisztirol és kőzetgyapot ragasztó
Lábazati lapok (XPS)
Indítósín
Homlokzati polisztirol hablemez
Szigeteléstartó dűbelek
Vakolaterősítő üvegszövet
Hálós élvédő
Díszvakolat alapozó
Homlokzati díszvakolat

A hőszigetelő rendszer magában foglalja az épületek homlokzatának és lábazatának szigeteléséhez szükséges tartozékokat. A hőszigetelő rendszerek alkalmazhatóak új épületek szigetelésénél, illetve utólagos szigeteléshez is.

A hőszigetelő rendszerekben a falak szigeteléséhez általában polisztirol (hungarocell) vagy kőzetgyapot hőszigetelő lapokat használnak. Ezeket ajánlott a falak külső részére rögzíteni, mivel a belső oldali hőszigetelés bizonyos esetekben hőhidak kialakulásához, így penészesedéshez vezethet. A lábazati szigeteléshez a minimális vízfelvevő képességű és nagy nyomószilárdságú XPS lapokat használják.

Egy jól elkészített homlokzat szigetelés nem csak a pénztárcánknak, hanem a szemünknek és a közérzetünknek is kedvez.

Elsősorban a fűtésszámlán mutatkozik majd a változás, viszont a vizuális hatás sem elhanyagolható amit egy jól kiválasztott és szakszerűen felhordott vékonyvakolat ad a homlokzatnak.

Hőszigetelés kivitelezés ár: Az árképzésünk függ a felület minőségétől, hőszigetelő anyagtól, az élek számától, a földrajzi helytől, állványozás mennyiségétől és még sok más egyéb dologtól, amely befolyásolhatja az egységárat!

Minden esetben helyszíni felmérés szükséges a pontos ár meghatározásához.

Ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel várjuk jelentkezését elérhetőségeinken!
Új tetők készítése, tetőfelújítás
Külső hőszigetelés, dryvitozás
Egyéb szolgáltatásaink
Bármilyen kérdés felmerül önben, keressen bizalommal!
Akár hétvégén is!
Ne feledje!
Az érdeklődés, sőt az árajánlatkérés is Ingyenes!
Szóval nincs vesztenivalója!

Minden jog fenntartva - 2018 - costas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com