Costas General Building Kft

Tetőfedés, tetőjavítás, szigetelés, dryvitozás
és egyéb építőipari munkák cégeknek, magánszemélyeknek.
Tetőkészítés, tetőfelújítás
Elengedhetetlen, hogy házunk/ingatlanunk fenntartása, illetve kivitelezése során, ne csak a belső térre koncentráljunk, hanem fordítsunk kellő figyelmet a külső felépítésre is.

Abban az esetben, ha a tető sérült, vagy hiányos, úgy könnyen előfordulhat, hogy beázik, sérül a szerkezet, a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapotromláshoz vezet. A stabil falazat, a szilárd alapzat mellett minden lakóépület egyik legmeghatározóbb része a tető. Napjaink szélsőséges időjárási körülményei (heves esőzések, viharok, szélviharok) megviselik a régi tetőszerkezeteket, ezért különösen fontos ellenőriztetni, átvizsgáltatni azt szakemberrel, hiszen a kisebb hibák időben történő kijavításával könnyedén megelőzhetők a nagyobb károk.

Ha nagy a gond, akkor is kérje bizalommal segítségünket, hiszen a beázások megszüntetésétől a komplett tetők cseréjéig állunk szolgálatára!

Cégünk a kisebb munkáktól sem zárkózik el:  -többek között vállaljuk:

-beázások megszüntetését; -kúpcserepek kenését; -kémények bontását; -dobozolások elkészítését; -deszkázatok cseréjét; -tető átforgatását/ újra lécezését; -zsindelyezést; -cserép fedést; -tető trapéz vagy cserepes lemezzel való fedését; -lapostető szigetelést; -tetőtér hőszigetelését és beépítését és minden egyéb tetővel kapcsolatos munkát.

Tetőfedés munkadíj árak minden esetben helyszíni felmérést követően kerülnek megállapításra, hiszen szemrevételezés és átvizsgálás nélkül nem állapíthatóak meg az esetleges járulékos plusz munkák.

Ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel várjuk jelentkezését!

Ha felkeltettük érdeklődését, nincs más tennivalója mint telefonon vagy üzenetben felvenni velünk a kapcsolatot!

Akár hétvégén is!
Új tetők készítése, tetőfelújítás
Külső hőszigetelés, dryvitozás
Egyéb szolgáltatásaink
Bármilyen kérdés felmerül önben, keressen bizalommal!
Akár hétvégén is!
Ne feledje!
Az érdeklődés, sőt az árajánlatkérés is Ingyenes!
Szóval nincs vesztenivalója!

Minden jog fenntartva - 2018 - costas.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com